Online terapi

Online terapi er for dig, der af forskellige årsager ikke har mulighed for at møde op fysisk– enten på grund af fysiske, geografisk, psykiske eller arbejdsmæssige begrænsninger.

Fordelene ved online terapi er, du sparer transporttid. Det kan være et plus, hvis du er nervøs for at møde op.

Det kan også være, du bor i et område, hvor der ikke er mange psykologer, der matcher dine ønsker. Det kan være du bor i udlandet.

Online terapi kan også være for dig, der lider af social angst eller fobi i det offentlige rum. Her behøver du ikke blive stresset af de elementer, men kan i stedet få terapi online direkte i dit hjem.

I en travl hverdag kan online terapi være en oplagt mulighed, fordi du sparer transporttid, og på den måde kan udnytte din tid mere effektivt.

Forskellen på en online terapi time og ‘face to face’ er, at du online er mere anonym og kontakten mellem mig som psykolog og dig som klient kan være mere uformel. ‘Face to face’ er kontakten mere konkret og jeg som psykolog kan anvende flere typer teknikker end online tillader.

Jeg har erfaring med online terapi og terapi via telefon, for det sker, at klienter flytter til andre dele af landet eller udlandet, og gerne vil fortsætte i terapien hos mig.

Jeg bruger sikker forbindelse, som er krypteret, så ingen andre kan lytte med i samtalen. Vi kan se hinanden via webcam.

Online terapi er en anerkendt behandlingsform.